Thursday, 20 December 2012

Coafuri De Ocazie 2013

Există multe ocazii care se încadrează în categoria de semi-formale, și vă cer să te îmbraci în consecință. Poate că ați fost invitat la o petrecere mică, de seful tau, cu restul de colegii dvs., sau e timpul pentru a satisface părinții. Împreună cu tinuta dreapta, aveți nevoie de asemenea, coafura potrivita. Pentru a adăuga finisare de dvs. aspectul general subtil încă orbitor, pentru a alege de la oricare dintre aceste coafuri semi-formale. Coafuri pentru par mediu Nu te demoralizat de lungimea scurtă de parul tau. Acesta poate fi ușor stilizat într-o varietate de maniere, și uite cum fermecător, ca și oricare dintre par lung. Pentru scurt și păr de lungime medie, o coafura interesanta este de a purta o jumătate de păr în sus, și restul în jos. Pentru a face acest lucru, trageți în sus toate fata a parului și mențineți-l în loc fie cu un clip sau un ac Bobby, lăsând restul parului deschis.

Puteți curl părul dumneavoastră în bucle lejere, pentru a inmuia intregul look. Puteți, de asemenea, panglica parul, deși, în unele cazuri, lungimea nu poate permite. Daca parul tau este lungimea barbiei, las-o în vrac, de preferință indreptat, daca nu ai parul drept natural, și se adaugă o bucată decorativ in parul tau, prin împărțirea-l la o parte sa zicem dreapta, și de stabilire decorativ piesa de pe partea stângă. Chiar și o bandă de clasă este o opțiune bună, sau o floare simplă ascuns în spatele urechii. Partea parul de la centru. Ia-o secțiune de parul tau pe fiecare parte, răsuciți secțiunea complet, și fixați-l la spate cu un ac Bobby. Repetați același lucru cu o secțiune pe de altă parte. Acoperă acum agrafe la spate prin stabilirea unui accesoriu de păr decorativ. Pentru a face mai departe inovatoare, repara bijuterii mici de par de-a lungul partea de păr răsucite.

Aceasta este o coafura perfecta pentru un eveniment semi-formale. Coafuri pentru parul lung Minunile pe care pot fi lucrate cu parul lung, pentru orice tip de eveniment sunt mai multe. Frumusetea despre parul lung este că aceasta poate fi setat în orice stil, și vă oferă o coafura exact potrivit pentru eveniment. Una dintre cele mai ușor de coafuri este de a curl parul liber, și lăsați-l deschideți. Aceasta coafura nu este foarte exigent, și poate fi ținut în loc cu utilizarea unui spray de păr pic. Se servește bine pentru orice tip de eveniment. Împreună cu bucle lejere, legarea parul intr-o coada de cal, este un alt coafura care funcționează bine pentru cei cu parul lung, precum și pentru orice fel de semi-formale eveniment. O coada de cal unilaterală, fixate pe fiecare parte a parului tau este o întorsătură interesantă la coada de cal obișnuit.

Acest lucru funcționează foarte bine cu capetele curbate. Materiale de prelucrare sunt coafuri care nu par să-și piardă farmecul lor, si acest farmec va rămâne cu siguranță pentru cazul în care sunteți la poziția off la. Există o varietate de coafuri franceze panglica puteți alege de la, care pot fi în continuare accesorizate în funcție de tipul de eveniment pe care participa. O modalitate este de a adăuga o bijuterie de păr la fiecare nod de panglica. E subtil, dar este orbește. Updo este o modalitate foarte bună de a păstra părul lung cautati mare, și sub control. Există mai multe updos usoare pentru parul lung, care sunt perfecte pentru semi-formale evenimente. În cele din urmă, nimic nu bate aspectul drept, păr deschis. Carry-l cu panaș la do ta. Îmbunătățite printr-o varietate de accesorii de par decorative, și transportate în afara cu dreptul de suma de eleganta, aceste coafuri semi-formale poate zăpăci toată lumea în jurul valorii de, și sunt perfecte pentru orice ocazie pe care le pot considera semi-formale.

0 comments:

Post a Comment