Wednesday, 19 December 2012

Coafuri Par Mediu De Ocazie

Dacă aveți părul de lungime medie, atunci esti foarte norocos pentru că poți coafa părul într-o varietate de moduri. Există multe coafuri interesante medii pentru fete și, dacă, dacă aveți groase sau subțiri de păr, există o coafura care te va potrivi perfect. Când doriți să transforme modul in care arati, atunci cel mai bun mod de a face acest lucru este de a schimba coafura ta. Coafuri de lungime medie, nu sunt prea greu de stil și aici vom prezenta cateva coafuri pentru parul mediu. Coafura Poof cu coadă de cal Una dintre cele mai bune coafuri pentru fete cu parul mediu este poof față cu coada de cal. Se pare foarte laid back și efort și este mare pentru un do casual. Pentru styling acest coafura, aveți nevoie pentru a începe cu părul care nu este proaspat spalat. Acest lucru se datorează faptului că părul proaspăt spălat este prea matasoasa si nu poate deține stilul. Deci, este mai bine să lucreze cu părul, care a fost spălată cu o zi sau două mai devreme.

Pentru a începe acest coafura mediu, în primul rând va trebui să ia o secțiune de păr la partea din față a capului, ceea ce reprezintă doi centimetri adâncime și țineți-o ferm cu mâna stângă. Cu mâna dreaptă, să ia un pieptene cu dinți largă și înapoi pieptene acest segment de păr prin care trece repede prin parul dumneavoastra 8 până la 10 ori. În curând veți vedea amestecati părul în sus și devin rigide. Repetați același proces cu segmente frontale suplimentare de păr până când veți avea la fel de mult par umflat după cum doriți. Asigura acum partea din față tachinat de păr cu două până la trei coduri PIN Bobby, asigurându-vă că agrafe nu ieși. Acum, lovitura uscat restul de parul cu o perie cu zbaturi și blowdryer și trageți de păr într-o coada de cal mic, cu o bandă de plastic transparent. Înfășurați un fir lung de păr în jurul valorii de plastic transparent și asigurați-l cu un alt cod PIN Bobby.

Spritz coafura cu fixativ și dumneavoastră rece coafura coada de cal poof se face. Aceasta este una dintre cele mai ușor de stiluri de păr pentru păr de lungime medie. Crimp Coafura Crimpare parul tau este unul dintre cele mai bune coafuri pentru fete cu parul mediu si functioneaza bine pentru cei cu parul fin. Pentru a obține acest coafura unic, complet primul-ti parul cu un spray de îngroșare. Fixarea acum 2 secțiuni inch de păr cu fixare crimper de plecare cât mai aproape de rădăcină în care este posibil. Țineți crimper în loc pentru câteva secunde, apoi se deplasează în jos lungimea parului. Crimp capul intreaga de păr, lăsând în zona de coroana. Când ați terminat de sertizare parul, șicana parul ondulat de back-pieptănare usor cu o perie. Acum, perie spate partea din față a părului dumneavoastră și fixați cu două agrafe sau un clip strălucitoare. Spritz unele fixativ pentru a adauga stralucire și a scăpa de flyaways.

Bubble Pony Pentru a obține o culoare roșie covorul demn stil de păr mediu, care este ridicat în glamour și, de asemenea, jucăuș, puteți încerca ponei bula sexy. Aceasta este una dintre cele mai boeme coafuri pentru fete cu parul mediu. Pentru a obține acest sampon prima privire și starea-ti parul cu un sampon si balsam pentru volum. Apoi usuci parul cu ajutorul unui uscator de par si perie cu zbaturi. Cand parul dvs. a fost lovitura uscat, aplica o calitate buna crema texturizing prin parul tau si parul neted inapoi intr-o coada de cal de mare. Fixați coada de cal, cu o banda elastica clară. Șicana ponei, cu un pieptene rattail pentru a da mai mult volum si ponei corp. Cravată acum o banda elastica, la centrul de coada de cal si infasurati inca banda elastica 3 inch de la capete. Cu pieptenele rattail, șicana păr între benzile elastice pentru a crea forma bule. Spritz coafura cu un fixativ, astfel că deține pentru un timp mai lung.

Modul în care ne stilul si mentine parul nostru poate spune multe despre noi. Croiala coafura ta poate ajuta să-și modifice aspectul dvs. într-o mare măsură. În plus, pentru workingwoman, având o tunsoare care este elegant și profesionist, care este, de asemenea, ușor de întreținut, constituie unul dintre criteriile de bază. Unul, de asemenea trebuie să ia în considerare forma fetei în această privință. Adesea, hairstylist dumneavoastră poate oferi opțiuni cu privire la ceea ce s-ar potrivi cel mai bine. Dar este necesar pentru tine de a face unele terenul, înainte de a lua de fapt, un pas hotărâtor și du-te pentru o tunsoare nouă. Tunsorile medii sunt mari și, de asemenea, foarte în atunci când vine vorba de flexibilitatea pe care le oferă în comparație cu alte coafuri, în cazul în care vă purtați-le foarte lung sau foarte scurt.

Coafuri de lungime medie se dovedesc a fi o alegere perfectă pentru mulți mai ales pentru cei care sunt fie prea speriați pentru a Taiati modul lor de par prea scurt sau pentru cei care nu au timp pentru a menține părul foarte lung și tam-tam în jurul valorii de cu de ingrijire a parului. Tunsori de lungime medie poate ajuta pentru a crea o varietate de stiluri, fără prea multe complicații. Parul cret poate fi, ondulat sau drept, tunsori mediu sunt obligate pentru a se potrivi orice natură în funcție de textura parului. Aceste coafuri oferă o lungime a părului, deoarece confortabil, nu este nici prea scurt, nici prea lung! Aveți posibilitatea să le accentueze în felul tău propriu, cu straturi sau breton pentru a adăuga un element de interes. Să aruncăm o privire la unele dintre cele tunsori de lungime medie, care vă pot ajuta să decideți care coafura s-ar potrivi cel mai bine.

Idei pentru coafuri de lungime medie Tunsorile medii sunt clasificate ca practic coafuri în cazul în care lungimea parului este între maxilar și umerii. Puteți să le facă înfricoșat, formală sau elegant, alegerea este a ta! Puteți opta pentru un aspect stratificat atunci când vine vorba de tunsori mediu. Straturile pot ajuta, de asemenea, pentru a adauga volum parului la. Aceasta este lungimea firului de par, de asemenea, versatil, astfel se dovedește a fi mai util pentru stratificare. Acest lucru este util mai ales dacă doriți pentru a aduce atenția asupra caracteristicilor tale. Mediu coafuri lungime de stratificare ajuta pentru a încadra fața și atrage atenția asupra ochilor. Stratificarea va ajuta să aibă un aspect ordonat și puteți să vă lăsați pur și simplu părul în jos și se adaugă o bucle sau bucle câteva. Pentru cei cu un nivel ridicat fruntea, puteți adăuga.

0 comments:

Post a Comment